Security

Tegenwoordig is het een must om een solide security plan te hebben. Wij ontwikkelen security concepten om uw security op orde te hebben. Wij inventariseren alle mogelijke zwakke plekken en bedenken een plan om hackers voor te zijn. Zowel op software als op hardware gebied zijn wij een gedegen partner. Neem contact met ons op om uw organisatie te beschermen.

Wij beveiligen uw IT-infrastructuur

De bescherming van bedrijfsgegevens en -middelen biedt helaas geen gemakkelijke antwoorden. Geen enkele actie of technologie garandeert veiligheid. In plaats daarvan wordt een veilige onderneming bereikt door een afgemeten afweging van verschillende factoren eigen aan uw unieke bedrijfsomgeving. Wacht daarom niet en vraag meteen uw persoonlijke risicoanalyse aan.

Wat is IT security?

IT security beschermt je technologische infrastructuur tegen verschillende dreigingen zoals krakers, bedrijfsspionage, phishing of malware. Qua beschermingsmaatregelen onderscheidt men doorgaans 4 sectoren: software, hardware, fysiek en menselijk/organisatorisch.

Waarom is IT security belangrijk?

IT security beschermt uw bedrijf tegen de nadelige gevolgen van voornoemde dreigingen. Zo vermijdt u slechte klantervaringen of reputatieschade en bewaakt u de integriteit van uw bedrijf en klanten. Wanneer dreigingen zich kunnen doorzetten kosten ze bovendien veel tijd en geld. Voorkomen is beter dan genezen.

Waarom kiezen voor de IT security van Syntens Solutions?

Voor Syntens solutions zijn veilige oplossingen gebaseerd op een gedegen integratie van technologie, processen en mensen. Van identiteitsbeheer tot patchbeheermethodiek: elk deelaspect is fundamenteel voor uw beveiligingsstrategie. Om deze strategie te bepalen vertrekken wij altijd van een grondige Security Risk Assessment, die een evaluatie van 6 weken bevat. Zo geven we u een objectief beeld van uw huidige beveiligingsstatus en een overzichtelijke, op waarden gerangschikte lijst van aanbevolen verbeteringsacties.

lockers in wachtruimte