Controle management voor de toekomst

In Nederland is AEOS van Nedap het veilige security management systeem bij uitstek. Deze krachtige app gebaseerd op netwerktechnologie combineert alle mogelijke veiligheidssystemen voor uw bedrijf. Zo maakt het programma het mogelijk om uw security te automatiseren, centraliseren en integreren in 1 overzichtelijk geheel. AEOS staat daarbij bekend voor zijn gebruiksgemak en klantvriendelijk. Het interface zit in de Cloud, is taakgericht en intuïtief.

Zou het niet handig zijn mocht u al uw toegangsbewijzen en systemen voor toegangscontrole kunnen centraliseren op een en dezelfde plek? Mocht u sleutels en badges voorgoed overbodig en mobiel kunnen maken? De nieuwste app voor mobiele toegangscontrole maakt het mogelijk. Hij is gericht op alle gebruikers van het AEOS platform en/of het AXIS A1001 systeem voor deurtoegang. De slimme software mobiliseert uw volledige toegangsbeheer, inclusief toegangsbewijzen en tijdregistratie. Maak kennis met de all-in-one oplossing voor uw toegangsmanagement en open de deur naar de toekomst.

Voor wie?

Het toegangsbewijs voor uw evenement, de crowd control van uw spektakel, de verhuur van uw kantoorruimtes, de dagelijkse toegang tot uw bedrijfsgebouwen voor medewerkers en bezoekers... Het kan allemaal eenvoudiger en veiliger met de nieuwste app voor mobiele toegangscontrole . Vergeet het gedoe van sleutels, pasjes, badges of andere dure, onderhoudsarme toegangskaarten en omarm de mobiele toekomst volledig. Open eenvoudig deuren met uw smartphone, tablet of laptop en centraliseer uw toegangsbeheer direct online. Hierdoor heeft u overal toegang en houdt u altijd de controle.

Waarvoor?

Onze app is specifiek afgestemd op het AEOS en AXIS A1001 deurtoegangssysteem. Simpel gezegd, hiermee kunt u uw smartphone of elk ander mobiel apparaat als sleutel gebruiken. Met die sleutel kun je niet alleen deuren openen, maar ook aanwezigheid bijhouden, toegang reserveren, tijdregistratie doen en nog veel meer. Met je mobiel als toegangsbewijs wordt de identificatiebadge immers overbodig en wordt toegangscontrole makkelijker, sneller en veiliger. Toestemming geven of intrekken is ooit zo eenvoudig en wachten op tickets of andere fysieke kentekenplaten is niet meer nodig. Een simpele e-maillink en een draadloos toegangspunt zijn alles wat je nodig hebt.

Voor welke apparaten?

Gebruikers van het AEOS-platform weten al hoe flexibel hun netwerk is. Onze app past daar perfect bij en ondersteunt zowel Near-Field Communication (NFC) als Bluetooth Low Energy (BLE). Daarom is hij compatibel met bijna alle smartphonetypes, of het nu gaat om Android- of Mac-besturingssystemen. Je apparaat hoeft niet eens actief te zijn om de app te gebruiken. Speciale aandacht gaat ook uit naar gebruikers van het AXIS A1001 deurbedieningssysteem, dat naadloos aansluit op onze app.

Makkelijk te gebruiken

Dus waarom kiezen voor mobiele toegangscontrole? In de eerste plaats omdat het bijzonder eenvoudig in gebruik is. Met de smartphone als toegangsbewijs maak je in één klap alle andere fysieke identificatiesystemen overbodig. Zelfs sleutels behoren grotendeels tot het verleden. Op deze manier kan niemand iets verliezen, vergeten, verslijten, stelen of misbruiken.

lockers in wachtruimte

Goedkoper

Zo bespaart u niet alleen moeite, maar ook geld. U hoeft immers geen tijd meer te besteden aan het maken, onderhouden, registreren of afmelden van verschillende fysieke identificatiesystemen. Zelfs sleutelbeheer wordt veel eenvoudiger. Daarnaast centraliseer je niet alleen de toegang, maar ook de controle op één plek: online. Als controlemanager heb je altijd alles, overal en direct gezien.

Veiliger

Mobiele toegangscontrole is daardoor niet alleen makkelijker en goedkoper, maar ook veiliger. Is een smartphone kwijt of moet een nieuwe bezoeker toegang krijgen; dan is dit ook in één oogopslag gedaan. Afmelden en toegang intrekken is niet langer eindeloos gedoe. Een druk op de knop is voldoende. Alle mogelijke risico's van fysiek bewijs verdwijnen.

Ecologisch

En dat geldt ook voor de materiële nadelen. Mobiele toegangscontrole is het ecologische alternatief. Het zorgt er voor dat je geen plastic, prints en alle andere onnodige materialen gebruikt.

Image

Support

Zo maakt de app voor mobiele toegangscontrole uw controlemanagement helemaal klaar voor de toekomst. U geniet van alle voordelen van het mobiele toegangsbewijs en verenigt alle aspecten van uw toegangsbeveiliging op een en dezelfde plek: van toegangscontrole, over tijdregistratie tot toegang reserveren. U krijgt een mobiele oplossing op maat van uw AEOS en/of AXIS A1001 systemen en kunt bovendien te allen tijde rekenen op onze expertise en technische ondersteuning, 24/7. Daarom laat de mobiele toegangscontrole zich niet betwijfelen. Contacteer ons dus gerust met al uw vragen of bestel onze app meteen online. Ga mobiel en open de deur naar de toekomst van uw toegangsmanagement.

Contact