Mobiele lockers software

Met ons MoLoxz softwareplatform krijgt u in de Cloud toegang tot uw fysieke opbergsystemen via een mobiele app. Niet alleen kunt u kluisjes zoeken en openen, u kunt ze ook beveiligen en beheren, reserveren of verhuren. Welkom bij het nieuwe facility management: flexibel, tijdbesparend, intelligent, veilig en schaalbaar. Krijgt u graag wat meer informatie over onze MoLoxz iphone/android app? Aarzel dan niet om ons te contacteren en ons uw project voor te leggen.

Wat is locker management?

Locker management is een belangrijk onderdeel van het facility management. De locker manager beheert kluisjes en andere opbergsystemen in uw bedrijf. Hoe groter deze faciliteiten worden, hoe omslachtiger het beheer wordt. Locker management automatiseert dit proces en laat u toe om de kluisjes digitaal te beheren, in de Cloud. Zo vermijdt u gedoe met sleutels en codes, sloten, reserveringen of misbruik. Handig voor het management, comfortabel voor uw medewerkers.

Waarom is mobiel lockerkast beheer belangrijk?

Online lockerkast beheer bespaart tijd, ruimte en geld. Het automatiseert alle regulerende functies en faciliteert een dynamisch gebruik van de kastruimte. Zo hebt u minder kluisjes nodig en baden uw medewerkers in gebruiksgemak. Met 1 en dezelfde app kunnen ze nu van alle bedrijfsfaciliteiten genieten: van archieven tot Parcel lockers voor pakketleveringen zonder overlast.

Bovendien is online lockerkast beheer niet alleen comfortabel, het verbetert ook de beveiliging. U bepaalt nu immers niet alleen wie wanneer toegang krijgt tot uw gebouwen, maar ook tot de kluisjes. Elke reservering wordt automatisch bijgehouden en toegangsrechten worden op 1 centrale plaats inzichtelijk. Sleutelbeheer is simpelweg niet meer nodig. 

Mobile locker solution voor AEOS

Koppel meerdere Aeos systemen met de cloud. Toegang tot uw fysieke opbergsystemen met Moloxz. Het reserveren van een locker en online betalen met mollie of stripe.

mollie stripe

Waarom kiezen voor MoLoxz van Syntens Solutions?

Met dit AEOS als ruggengraat ontwikkelde Syntens Solutions MoLoxz, een unieke app die nog dat stapje verdergaat. Dankzij ons cloud-based softwareplatform wordt uw AEOS security management immers mobiel. Gebruikers en beheerders kunnen er hun kluisjes regelen van op de smartphone. Waar of wanneer ook laat MoLoxz hen toe om vrije kasten te zoeken, openen of sluiten. Ook online reservering kan via een simpele shop functie. Dit maakt een dynamisch gebruik van de kluisjes mogelijk en, indien gewenst, kunt u uw opbergruimten hiermee zelfs te gelde maken door (Parcel) locker verhuur. Support komt van de handige, ingebouwde chat functie, die u 24/7 toestaat om rechtstreeks te communiceren met uw medewerkers of klanten.                          

Zo staat MoLoxz voor nog meer flexibiliteit, nog meer kostenbesparing en nog minder zorgen. Bovendien staat de combinatie AEOS/MoLoxz voor een extreem veilig en intelligent systeem dat eenvoudig schaalbaar is. Vooruitziendheid en gebruiksgemak gaan hier hand in hand.

lockers in wachtruimte