Enterprise Business Solutions

De flexibiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en relatief lage kosten van het Microsoft-bedrijfsplatform maken het de ideale basis voor het uitvoeren van grootschalige, missiekritieke CRM- en ERP-applicaties.

Wij laten u uw kansen zien

Syntens Solutions integreert uw Enterprise Resource Planning (ERP) in een totale Enterprise Business Solution. Contacteer ons voor meer informatie.

Wat is ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. De oorsprong ligt in de productiesector, waardoor ERP-diensten eenvoudig te transponeren zijn naar andere bedrijfstypes en overheidsinstanties. Meestal bestaat een ERP-programma uit verschillende deelprogramma's met elk hun taak. Zo kunnen alle bedrijfsprocessen geïntegreerd worden in 1 systeem.

Waarom is ERP belangrijk?

Een ERP-systeem maakt data meteen toegankelijk, overal in het bedrijf. Het verkleint foutenmarges, verbetert communicaties, vergroot de werkefficiëntie en reduceert kosten gereduceerd. Het is de tool voor een dynamische markt, waar uw snelle reactie op nieuwe kansen cruciaal is en waar alerte, flexibele en strak geïntegreerde organisaties succes hebben.

Waarom kiezen voor de ERP van Syntens Solutions?

De ERP services van Syntens Solutions zijn gebaseerd op Microsoft Dynamics Business central. Zo leveren we volledig geteste, vooraf samengestelde code en diensten op maat van uw sector. Hierdoor ervaart u de meerwaarde en het rendement van uw ERP-project sneller. Daarbij overzien we zowel de bouw van het onderliggende platform als de rollout van de apps zelf.

lockers in wachtruimte