Infrastructure

Innoveren, consolideren. Om te optimaliseren, standaardiseren. En om te integreren, moeten de huidige CIO's eerst hun bestaande IT-investeringen uitbreiden.

Wij bieden uw IT infrastructuur flexibiliteit

Een complexe, inflexibele IT-infrastructuur is een rem op uw bedrijfsgroei. Wij maken uw infrastructuur simpel en flexibel. Aarzel dus niet om ons uw IT-project voor te leggen.

Wat is IT infrastructure?

Information Technology (IT) infrastructure of IT-infrastructuur omvat alle componenten die nodig zijn om een IT-systeem te beheren en laten functioneren. Het kan opgezet worden in de cloud of via bedrijfseigen faciliteiten. De voornaamste IT-componenten zijn hardware, software, netwerkdelen, operating system (OS) en dataopslag.

Waarom moet u uw IT infrastructuur aanpakken?

Mergers, aankopen, bedrijfsgroei, systeemveroudering... Er zijn tal van redenen waarom uw IT-infrastructuur uw bedrijfswerking niet langer ondersteunt. Ook om te innoveren, consolideren, verbeteren of standaardiseren is een IT-investering meestal de eerste stap. Bovendien kunt u hier op zoek naar kostenbesparingen.

Waarom kiezen voor een IT infrastructure van Syntens Solutions?

Lompe, onbetrouwbare en moeilijk beheersbare IT-systemen zijn een dood gewicht. Syntens Solutions brengt uw systemen op maat en creëert een dynamische IT-infrastructuur, die efficiënt, schaalbaar en flexibel is. Dankzij onze Microsoft basis kunt u ondertussen volop blijven profiteren van bestaande investeringen. Dankzij onze "zero-touch" methode hoeven we zelfs de desktop van de eindgebruikers niet te wijzigen. Van datacenter tot desktop bieden wij u een volledige service, die stipt, vlot en consistent verloopt.

lockers in wachtruimte